SİTEİÇİ ARAMA

BİZDEN HABERLER

Rulman yataklı , yükselen milli pistonlu vana ürün gamımıza eklenmiştir.
ANSI 150 300-600-900 Globe Vana Üretimlerine uzman mühendis kadromuz ile başlamış bulunmaktayız.

İSTANBUL ENDÜSTRİ VANA TİCARET

İstanbul Endüstri Vana Ticaret, temeli 1995 yıllarında atılmış endüstriyel ürün konusunda faaliyet gösteren, sektörün öncü firmalarındandır.  

İstanbul Endüstri Vana Ticaret  olarak her zaman sizlere en iyi hizmeti vermek için çaba sarf ettik.

İş ortaklarımızın  yenilikçi ve teknolojinin öncülerinden olmaları, hem müşterilerimize modern ürün seçenekleri sunmaya ,tedarik etmeye hem de en uygun çözümlere olanak tanımaktadır.

Müşterileriyle karşılıklı güven ilişkileri içinde olan, yüksek kaliteyi kendine prensip edinmiş markalarla çalışarak sürekli büyümekte olan bir firmadır.

Zincirimizin halkalarını oluşturan, sizlerle birlikte satış öncesi ve sonrası, ürün kalitesi ile ilgili konularda gerekli hizmetleri sunmak gerçekleştirmiş olduğumuz KALİTE HEDEFLERİMİZDEN olup TEK İŞİMİZDİR.

Biz, iyi hizmet sunuyoruz. Sistemimiz, doğru malzemeyi, doğru yerde, doğru zamanda, doğru şekilde satışa sunmak  uygulamak üzerine kurulmuştur.

Web sitemizde siz değerli müşterilerimiz için ürün resimlerini tanıtacağız. Web sitemizden sizlere sektörümüzle ilgili son güncel konuları paylaşacak, ihtiyacınız olan  ürünler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmanızı sağlayacağız.

Her işin dijital ortamda yürüdüğü günlerde bizim gibi yenilikçi, atılımcı inovasyona inanmış, İstanbul Endüstri Vana Ticaret in web sitesi olmaması gerçekten çok yanlış olurdu.

Bu sebeple daha fazla geç kalmadan web sitemizi yayın hayatına soktuk.

İlerleyen süreçlerde İstanbul Endüstri Vana Ticaret olarak web sitemizi daha fazla geliştireceğiz. Bir işletmenin nasıl sürekli kendini yenilemesi  gerekiyorsa, web siteleride online bir işletme olduğu için yenilenmesi gerekiyor. Bu sebep ile web sitemizi sizlere daha kaliteli hizmet vermek için sürekli yenileyerek geliştireceğiz.

Bu etapta web sitemizde kesintiler yaşanmayacak ve yayın hayatına devam edecektir.

İstanbul Endüstri Vana Ticaret  olarak siz değerli müşterilerimizle daha iyi iletişime geçebilmek için web sitemizi oluşturduk. Web sitemiz üzerinden bizlerle temasa geçebilir, firmamız ile ilgili yorum ve eleştirilerinizi bize iletebilirsiniz.

İletişim bölümünden sizlerle kontak kuracak eleştirilerinizi ve yorumlarınızı dinleyecek ve sorunlarınıza var gücümüzle çözüm bulmak için çalışacağız.